ÚvodBlogPoistenie firiem

Poistenie firiem

Chystáte se tohto roku do Chorvátska? Pripravte sa na tieto zmeny!

Chystáte se tohto roku do Chorvátska? Pripravte sa na tieto zmeny! 22. Mája 2023 | 

Mnohí z nás aj tohto roku vyrazia na dovolenku do Chorvátska. Na rozdiel od minulosti je už však Chorvátsko od 1. januára 2023 súčasťou Schengenského priestoru. Preto vám prinášame prehľad najdôležitejších zmien, ktoré vás tam čakajú, ako aj pár skvelých tipov, na čo by ste nemali zabudnúť ešte pred odchodom.

Všetko zdražuje! Ako mať v roku 2023 viac peňazí?

Všetko zdražuje! Ako mať v roku 2023 viac peňazí? 2. Februára 2023 | 

Žijeme v neľahkých časoch. Všetko zdražuje, máme rekordnú infláciu a musíme počítať každé euro. Preto si musíme dávať naozaj veľký pozor na to, aby sme s peniazmi zaobchádzali uvážlivo. Prinášame vám pár tipov, ako si urobiť poriadok vo vlastných peniazoch, aby ste ich mali čo najviac!

Potrebujete auto, ale nemáte naň peniaze? Vyskúšajte jednu z týchto možností!

Potrebujete auto, ale nemáte naň peniaze? Vyskúšajte jednu z týchto možností! 14. Júna 2022 | 

Hovorí sa, že auto je jedna z najhorších investícií. V súčasnosti kúpe auta nepomáha ani rekordná inflácia. Zdražuje prakticky všetko, automobilový trh nevynímajúc. Mnoho ľudí preto na nákup auta nemá peniaze. To ale neznamená, že sa jedná o neriešiteľný problém. Pozrime sa spoločne na to, aké 3 možnosti môžete využiť, pokiaľ nemáte dostatok prostriedkov na kúpu auta.

Hrozba kyberútokov na podnikateľov rastie! Čo môžete urobiť, aby ste zmiernili prípadné škody

Hrozba kyberútokov na podnikateľov rastie! Čo môžete urobiť, aby ste zmiernili prípadné škody 8. Marca 2022 | 

Vojnový konflikt na Ukrajine uvrhol svet do neistoty. Ale nebojuje se len na bojisku. Kvôli vojne rekordne narástol aj počet kybernetických útokov, a to naprieč celým svetom. Preto je dnes ešte dôležitejšie, ako kedykoľvek v minulosti, aby sa firmy a podnikatelia proti tomuto nebezpečenstvu chránili. Pozrime sa na to, ako je možné zmierniť následky kybernetických útokov!

Uvažujete o kúpe nového auta? Pozrite sa, aké máte možnosti!

Uvažujete o kúpe nového auta? Pozrite sa, aké máte možnosti! 13. Októbra 2021 | 

Chcete si kúpiť nové auto a nemáte naň dosť peňazí? Môžete využiť niektorý z finančných produktov, ktoré zabezpečujú financovanie vozidiel. Máte na výber niekoľko možností: úver, finančný leasing alebo operatívny leasing. Pozrime sa na ne podrobnejšie.

Poistenie firemných áut na mieru? Jedine s INSIA!

Poistenie firemných áut na mieru? Jedine s INSIA! 11. Októbra 2021 | 

Máte veľký vozový park alebo len niekoľko vozidiel? V každom prípade určite nezabudnite na kvalitné poistenie. Nezáleží na tom, či máte vo firme osobné autá, motorky, elektromobily, traktory, autobusy, ťahače alebo iné vozidlá. Bez kvalitného poistenia zbytočne riskujete. Na čo by ste sa mali zamerať?

Nebezpečenstvo, ktoré v dnešnej dobe číha na každého podnikateľa či firmu

Nebezpečenstvo, ktoré v dnešnej dobe číha na každého podnikateľa či firmu 21. Apríla 2021 | 

Kybernetických útokov je čím ďalej, tým viac. A niet sa čomu diviť, keďže žijeme v dobe technologického pokroku a masívnej digitalizácie. Spolu s digitalizáciou a rozmachom technológií však neprišlo len to dobré. V kyberpriestore číha na podnikateľov a firmy nejedno nebezpečenstvo. Ako sa proti tomu chrániť?

Teraz je ideálny čas, aby ste si skontrolovali vaše poistenia a ušetrili nejaké to euro!

Teraz je ideálny čas, aby ste si skontrolovali vaše poistenia a ušetrili nejaké to euro! 31. Marca 2021 | 

Pandémia koronavírusu zmenila celý svet, vrátane poistného trhu. Zatiaľ čo predtým si ľudia uzatvárali poistenia radšej osobne v kanceláriách poisťovacích agentov alebo na pobočkách poisťovní, dnes je možné prakticky všetky poistenia uzatvárať na diaľku. Poisťovacím agentom to umožňujú moderné nástroje, čím sa klientom otvorila nová možnosť - uzatvoriť si výhodné poistenie alebo si zdarma nechať skontrolovať staršie poistné zmluvy online!

Podnikateľovi sa nevypláca šetriť na poistení! Čo by ste mali vedieť?

Podnikateľovi sa nevypláca šetriť na poistení! Čo by ste mali vedieť? 16. Marca 2021 | 

Pri podnikaní skôr či neskôr narazíte na najrôznejšie prekážky a komplikácie. Niektoré ovplyvniť nemôžete, ale je dosť tých, na ktoré sa viete vopred pripraviť. Poistenie sa vám vyplatí bez ohľadu na to, v akej oblasti podnikáte. Podľa čoho by ste si teda mali vyberať poistenie pre vaše podnikanie?

Dôležitá poistka, ktorú potrebuje každý manažér aj riaditeľ

Dôležitá poistka, ktorú potrebuje každý manažér aj riaditeľ 2. Februára 2021 | 

Vedeli ste, že manažéri a riaditelia spoločností sú osobne zodpovední za škodu, ktorú vo svojej funkcii spôsobia? A to dokonca aj v prípade, že sa dopustia chyby neúmyselne alebo z nedbanlivosti. V stávke je tak viac, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. V ohrození je osobný majetok manažérov, ich nehnuteľnosti, cennosti aj úspory. Našťastie existuje spôsob, ako tomu zabrániť.

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web