ÚvodBlogPoistenie osôb

Poistenie osôb

Chystáte sa tento rok na lyže alebo snowboard do zahraničia? Pozor na povinnosti na zjazdovkách!

Chystáte sa tento rok na lyže alebo snowboard do zahraničia? Pozor na povinnosti na zjazdovkách! 11. December 2023 | 

Viete, že v Taliansku platí zákon, ktorý stanovuje prísne pravidlá správania sa na zjazdovkách? Pokiaľ chcete využívať talianske zjazdovky v lyžiarskych strediskách, tak musíte mať povinne dohodnuté poistenie občianskoprávnej zodpovednosti za škody, ktoré spôsobíte tretím osobám.

Zemetrasenie: Prečo je dôležité mať poistenie

Zemetrasenie: Prečo je dôležité mať poistenie 13. Októbra 2023 | 

Téma zemetrasenia sa aktuálne začala týkať aj Slovenska. Nedávne zemetrasenie na východnom Slovensku nám pripomenulo, prečo je dôležité nezabúdať na komplexné poistenie nehnuteľnosti a domácnosti. V takomto prípade je veľkou pomocou a významne môže pomôcť pri krytí škôd vzniknutých v dôsledku zemetrasenia.

Personalizovaná video kampaň v majetkovom poistení spustená

Personalizovaná video kampaň v majetkovom poistení spustená 4. Októbra 2023 | 

Dá sa klientom zábavnou a odľahčenou formou priblížiť pomerne nezáživnú a zložitú tému poistenia majetku? My v INSIA veríme, že áno. Posunuli sme automatizáciu a personalizáciu o krok vpred a ako „INSIA production“ spúšťame ďalší filmový trhák: E-mailovú video kampaň na poistenie majetku. Všetko sa začalo pred viac ako 3 rokmi videom na autopoistenie. Teraz sa dej presúva z ciest priamo do obývačiek našich klientov a je nabitý jedinečnými prvkami personalizácie. Posúdte sami, ako sa vám páči.

				
			

Hola, hola, škola volá!

Hola, hola, škola volá! 22. Augusta 2023 | 

Začiatok školského roka sa neúprosne blíži. A zatiaľ čo niektorí využívajú posledné dni prázdnin na relaxáciu, druhí už premýšľajú a plánujú, čo a kedy zariadiť. Aby sa vám lepšie plánovalo, máme pre vás niekoľko overených a prehľadných tipov.

Ako sa chrániť pred medveďmi?

Ako sa chrániť pred medveďmi? 18. Augusta 2023 | 

Netreba zabúdať, že na prechádzke lesom môžete okrem húb stretnúť aj iných obyvateľov lesa. Momentálne je stále viac stretávaný medveď. Chránenie sa pred útokom medveďa je dôležité, ale zároveň je dôležité si uvedomiť, že medvede sú vo väčšine prípadov plaché a snažia sa konfliktu vyhnúť.

Storno v cestovnom poistení v súvislosti s prírodnými katastrofami

Storno v cestovnom poistení v súvislosti s prírodnými katastrofami 30. Júla 2023 | 

Kritická situácia v súvislosti s požiarmi na ostrove Rodos a Korfu skomplikovala pobyt nielen vycestovaným dovolenkárom, ale aj ľuďom, ktorí mali naplánovanú dovolenku do týchto destinácií.  Ako môže v takejto situácii pomôcť poistenie? 

Asistenčné služby od Europ Assistance

Asistenčné služby od Europ Assistance 26. Júla 2023 | 

Leto sa nám rozbehlo, dovolenky sú v plnom prúde a asistenčné služby pre motorové vozidlo sa na cestách môžu hodiť.

Ochrana detí je vždy na prvom mieste

Ochrana detí je vždy až na prvom mieste 1. Júna 2023 | 

Deti sú našou budúcnosťou a bohatstvom. Je prirodzené, že sú hravé, živé a častokrát stačí chvíľka nepozornosti a...V lepšom prípade ide o odreté koleno, v tom horšom, ak dieťa napr. spadne z výšky, alebo je zranené pri dopravnej nehode či pri športe, situácia môže byť zásadne horšia. Ako však deti rastú, majú vlastnú cestu, robia vlastné rozhodnutia, ktoré tak isto môžu smerovať k životným zvrtnutiam, neraz aj s fatálnymi následkami. Či je dieťa malé alebo už adolescentné, úraz alebo vážna choroba dieťaťa sa stávajú „zákrutou“ v živote rodiny. 

Chystáte se tohto roku do Chorvátska? Pripravte sa na tieto zmeny!

Chystáte se tohto roku do Chorvátska? Pripravte sa na tieto zmeny! 22. Mája 2023 | 

Mnohí z nás aj tohto roku vyrazia na dovolenku do Chorvátska. Na rozdiel od minulosti je už však Chorvátsko od 1. januára 2023 súčasťou Schengenského priestoru. Preto vám prinášame prehľad najdôležitejších zmien, ktoré vás tam čakajú, ako aj pár skvelých tipov, na čo by ste nemali zabudnúť ešte pred odchodom.

Zdražovanie poistenia áut sa týka všetkých vodičov

Zdražovanie poistenia áut sa týka všetkých vodičov 10. Mája 2023 | 

Cena poistenia rastie. A nielen preto, že náklady na opravy áut sa v posledných rokoch zvýšili. Svoj podiel na tom má aj vysoká inflácia. Máme pre vás niekoľko tipov, ako môžete napriek zdražovaniu na poistení ušetriť alebo získať najvýhodnejšiu ponuku.

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web