ÚvodBlogINSIA aktuality

INSIA aktuality

Povinná výbava auta v roku 2024

Povinná výbava auta v roku 2024 1. December 2023 | 

Povinná výbava auta sa v priebehu časov menila. Naposledy došlo k zmene v roku 2018, kedy sa povinná výbava v aute zjednodušila. Viete, čo všetko musíte v aute voziť so sebou? Poďme sa na to spoločne pozrieť!

Peter Čutka: Hľadali sme maklérsku firmu, ktorá nám sadne

Peter Čutka: 27. Novembra 2023 | 

Peter Čutka sa v oblasti poisťovníctva pohybuje od roku 1996. V roku 2003 založil spolu s manželkou Martinou firmu TERALEX, s. r. o., ktorá je od roku 2006 členom siete INSIA. Rozhodli sme sa zistiť, čo ho na tejto práci baví a prečo by ju odporúčal ostatným, ktorí uvažujú o vstupe do sveta poisťovníctva.

INSIA v novom :) Otvorenie novej centrály na novom mieste

INSIA v novom :) Otvorenie novej centrály na novom mieste 18. Októbra 2023 | 

V metropole Slovenska sme s hrdosťou otvorili našu novú centrálu - miesto, kde sa spája inovácia, spoľahlivosť a zázemie . Otvorenie tejto centrály na Slovensku je pre nás obrovským míľnikom a potvrdením našej dlhodobej oddanosti poskytovaniu prvotriednych produktov a služieb našim zákazníkom.

Zemetrasenie: Prečo je dôležité mať poistenie

Zemetrasenie: Prečo je dôležité mať poistenie 13. Októbra 2023 | 

Téma zemetrasenia sa aktuálne začala týkať aj Slovenska. Nedávne zemetrasenie na východnom Slovensku nám pripomenulo, prečo je dôležité nezabúdať na komplexné poistenie nehnuteľnosti a domácnosti. V takomto prípade je veľkou pomocou a významne môže pomôcť pri krytí škôd vzniknutých v dôsledku zemetrasenia.

Personalizovaná video kampaň v majetkovom poistení spustená

Personalizovaná video kampaň v majetkovom poistení spustená 4. Októbra 2023 | 

Dá sa klientom zábavnou a odľahčenou formou priblížiť pomerne nezáživnú a zložitú tému poistenia majetku? My v INSIA veríme, že áno. Posunuli sme automatizáciu a personalizáciu o krok vpred a ako „INSIA production“ spúšťame ďalší filmový trhák: E-mailovú video kampaň na poistenie majetku. Všetko sa začalo pred viac ako 3 rokmi videom na autopoistenie. Teraz sa dej presúva z ciest priamo do obývačiek našich klientov a je nabitý jedinečnými prvkami personalizácie. Posúdte sami, ako sa vám páči.

				
			

Vladimír Matuščin: Na konci všetkého stojí vždy spokojný klient

Vladimír Matuščin 13. Augusta 2023 | 

Jeden z prvých členov spoločnosti INSIA a hrdý otec dvojičiek. Vladimír Matuščin, ktorý pôsobí v oblasti sprostredkovania finančných služieb, už viac ako 23 rokov a konkrétne pre INSIA už viac 18 rokov, Vám prezradí aké sú benefity tejto profesii.

Unilink Group sa pripája k spoločnosti Acrisure

Unilink Group sa pripája k spoločnosti Acrisure 5. Apríla 2023 | 

Vedenie Unilink Group oznámilo svoje rozhodnutie pripojiť sa ku globálnemu finančnému a poisťovaciemu maklérovi Acrisure. Tento krok má za cieľ urýchliť medzinárodný rast Unilinku a využiť globálny dosah a odborné znalosti Acrisure. 

Ivan Špirakus: Poistenie bez poisťovákov je nezmysel

Ivan Špirakus: Poistenie bez poisťovákov je nezmysel 19. Októbra 2021 | 

V 90. rokoch sa u nás rodil maklérsky trh, ale na rozdiel od vzniku veľkých maklérov, ktorí väčšinou prakticky sprivatizovali svoje kmene zo štátnej poisťovne, začínali s kolegom Petrom Marekom v roku 1992 „od piky“ ako chalani tesne po strojárine a bez akejkoľvek znalosti odboru. Ako generálny riaditeľ spoločnosti INSIA Ivan Špirakus vtipne tvrdí – firmu na internetových technológiách začali po roku 2000 stavať vlastne preto, že se im už nechcelo chodiť do kancelárie… Ako ale ďalej v celom finančnom priemysle?

Mobilná aplikácia AutoMobil prehlbuje vzťah medzi poisťovacím maklérom a klientom

Mobilná aplikácia AutoMobil prehlbuje vzťah medzi poisťovacím maklérom a klientom 23. Júla 2021 | 

Bezplatná mobilná aplikácia AutoMobil z dielne INSIA je nielen bezkonkurenčným spoločníkom na cestách, ale prehlbuje vzájomný vzťah a udržuje kontakt medzi poisťovacím maklérom a jeho klientom.

Prečo je INSIA na poistnom trhu technologickým lídrom?

Prečo je INSIA na poistnom trhu technologickým lídrom? 14. Mája 2021 | 

Nie je žiadnym tajomstvom, že INSIA patrí k najväčším technologickým gigantom na poistnom trhu. Generálny riaditeľ Ivan Špirakus si už od založenia spoločnosti uvedomoval, že digitalizácia a automatizácia sú nezvratná budúcnosť. A práve preto dáva po celý čas veľký dôraz na vývoj moderných technológií.

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web