ÚvodBlogINSIA zahájila strategickú spoluprácu v sektore kapitálového trhu

INSIA zahájila strategickú spoluprácu v sektore kapitálového trhu

26. Októbra 2023 | Rubriky: Blog | BROKER NEWS | Aktuality | INSIA ľudia a trendy | Investíce

INSIA zahájila strategickú spoluprácu v sektore kapitálového trhu

INSIA urobila významný krok pre svoj ďalší rozvoj.

Prostredníctvom obchodníka s cennými papiermi, spoločnosti
Invest4Life, o.c.p., a.s., sme vstúpili už aj do sektora kapitálového trhu.



Obchodník s cennými papiermi
Invest4Life je významným poskytovateľom investičných služieb pre klientov a poskytovateľom zázemia pre finančných agentov.

INSIA sa pre túto spoluprácu rozhodla preto, že obchodník s cennými papiermi dokáže poskytnúť širší rozsah služieb pre klienta, než samostatný finančný agent, pôsobiaci v sektore kapitálového trhu.

Prostredníctvom Invest4Life teda môžu makléri spoločnosti INSIA spolupracovať aj s ďalšími spoločnosťami, napríklad FINAX, IAD alebo Amundi. Mnohí z našich maklérov na tento krok čakali, aby mohli svoje služby pre klientov posunúť na ďalšiu úroveň.

Vladimír Matuščin, konateľ spoločnosti INSIA, k tomuto významnému míľniku uviedol:

Matuscin"V INSIA sme sa rozhodli riešiť investície inak ako ostatní SFA. Vlastniť obchodníka s cennými papiermi (OCP) v sektore kapitálového trhu je ako keby ste vlastnili poisťovňu v sektore poistenia. V oblasti investícií chceme našim maklérom poskytnúť maximálnu flexibilitu, čo by malo byť pri investíciách prvoradé. V INSIA vytvárame pre našich maklérov také podmienky, aby boli na finančnom trhu úspešní, a preto sme pristúpili k tomuto kroku. Aj naďalej sa v INSIA sústreďujeme hlavne na sektor poistenia, no nechceme zostať mimo diania v sektore investícií, ktorý v najbližších rokoch prejde významnou premenou." 

Hlavné oblasti spolupráce:

  • Vzdelávacie programy: Invest4Life poskytne členom siete INSIA prístup ku svojim vzdelávacím programom a školeniam, týkajúcim sa kapitálového trhu, investícií a finančných produktov. INSIA bude motivovať svojich členov k účasti na týchto programoch.

  • Technická podpora: Invest4Life poskytne technickú podporu, odborné rady a konzultácie pre finančných agentov a maklérov siete INSIA, aby boli schopní lepšie porozumieť a obsluhovať potreby svojich klientov v oblasti kapitálového trhu.

  • Administratívna podpora: INSIA poskytne administratívu podporu pri zazmluvnení konkrétneho člena siete INSIA ako viazaného finančného agenta spoločnosti Invest4Life, pri prevádzkovaní kontaktného administratívneho miesta pre členov siete INSIA, spolupracujúcich súčasne s Invest4Life, apod.

  • Propagačné aktivity: Obe spoločnosti budú spolupracovať na spoločných marketingových a propagačných aktivitách, ktoré umožnia zviditeľnenie služieb a produktov, ponúkaných členmi siete INSIA na kapitálovom trhu.

Tlačová správa

 

Pre viac informácií nás kontaktujte. 

ZAVOLAJTE +421 220 570 714     

PÍŠTE NA INFO@INSIA.COM

 

Zdieľajte článok

Sledujte INSIA na sociálnych sieťach

Facebook LinkedIn

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web