ÚvodBlogINSIA aktualityPersonalizované video INSIA vo finále Microsoft Awards 2019

Personalizované video INSIA vo finále Microsoft Awards 2019

14. Júla 2020 | Rubriky: INSIA aktuality | Blog | Aktuality

Personalizované video INSIA vo finále Microsoft Awards 2019

INSIA opäť dokázala, že patrí medzi technologickú špičku vo svojom odbore. Do finále Microsoft Awards 2019 sa prebojovalo personalizované video s prehľadom poistenia,revolučná forma komunikácie s klientmi INSIA.

 

 

Zaslúžené finále

Personalizované video, na ktorého vzniku sa podieľali spoločnosti INSIA a Motionlab, sa právom dostalo medzi 3 najinovatívnejšie riešenia v kategórii Bankovníctvo, kapitálové trhy a poisťovníctvo.

"Teší nás, že naše personalizované video sa dostalo do finále Microsoft Awards 2019. Podarilo sa nám urobiť niečo, čo nikto iný na trhu doteraz neurobil. Video je skutočne unikátne, objavuje sa v ňom meno klienta, logo poisťovne, názov, registračná značka i logo auta, ale hlavne, jednotlivé "kúsky" videa sa skladajú podľa toho, aké riziká si klient skutočne poistil. Každé video je teda iné, urobené presne podľa dohodnutej poistky,“ okomentoval úspech Ivan Špirakus, generálny riaditeľ spoločnosti INSIA a.s.

 

Ako dopadla kategória Bankovníctvo, kapitálové trhy a poisťovníctvo?

  • Víťaz ČR: Principal engineering s.r.o.
    Riešenie: Náhrada Siebel CRM za MS Dynamics v České spořitelně
  • Finalista ČR: kWare, s.r.o.
    Riešenie: Revolučný nástroj pre výrobu hypotekárneho úveru – „Géčko“
  • Finalista ČR: Motionlab, s.r.o.
    Riešenie: Vďaka Motionlabu zaviedla INSIA úplne novú formu komunikácie s klientom - personalizované video s prehľadom poistenia.

"Sme šťastní, že sa personalizované video INSIA, ktoré sme spoločne vytvorili na platforme Motionlab, prebojovalo až do finále súťaže Microsoft Awards 2019. Poukazuje to na to, že by personalizácia mohla mať pre bankový a poistný sektor veľkú pridanú hodnotu. Ďakujem Ivanovi Špirakusovi za dôveru a teším sa na ďalšiu spoluprácu,“ vyjadril sa Filip Koubek, zakladateľ spoločnosti Motionlab s.r.o.

Cieľom súťaže Microsoft Awards bolo vybrať najlepšie a najinovatívnejšie riešenie alebo aplikáciu, ktorú partneri registrovaní v programe Microsoft Partner Network, pomohli zrealizovať svojim klientom v uplynulom roku, a podporili tak ich digitálnu transformáciu. Pri hodnotení sa odborná porota zameriava na jednotlivé odvetvia a na to, ako technológie pomohli zmeniť vzťah so zákazníkmi, spôsob práce zamestnancov alebo ako umožnili inovovať procesy a výrobu, či ako napomohli vzniku nových produktov a služieb. Víťazné riešenia sú potom doporučované a podporované spoločnosťou Microsoft v Českej republike a na Slovensku. Všetky ocenené riešenia sú tiež publikované v online brožúre Najlepšie riešenie Microsoft Awards za daný rok.

 

Zdroj: news.microsoft.com

Zdieľajte článok

Sledujte INSIA na sociálnych sieťach

Facebook LinkedIn

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web