ÚvodBlogRastieme ďalej: INSIA expanduje s novou poisťovňou v portfóliu

Rastieme ďalej: INSIA expanduje s novou poisťovňou v portfóliu

26. Marca 2024 | Rubriky: Blog | INSIA ľudia a trendy | Aktuality

Rastieme ďalej: INSIA expanduje s novou poisťovňou v portfóliu

INSIA je v skupine finančných agentov, ktorá má veľké množstvo zmluvných poisťovní, čo ju robí významným hráčom vo svete financií. Naša rozmanitá sieť partnerov nás stavia do pozície, kde sme dôveryhodnou voľbou pre nezávislých maklérov, hľadajúcich spoľahlivého partnera v oblasti poistenia. Neustále sa posúvame vpred a naše najnovšie zazmluvnenie ďalšej poisťovne nám umožnilo posilniť našu ponuku o širokú škálu produktov. 

 

Ako sa vyjadril Ivan Špirakus, generálny riaditeľ INSIA a.s. a konateľ INSIA SK s.r.o. v rozhovore pri príležitosti tridsiatych narodenín materskej spoločnosti, v Česku má INSIA najviac zazmluvnených poisťovní (celý článok nájdete tu) a na Slovensku taktiež nezaostávame. Tento fakt nám umožňuje poskytovať našim maklérom jedinečné príležitosti a prístup k rôznym finančným produktom a službám, ktoré zodpovedajú ich potrebám a cieľom. Naša rozmanitosť poskytovateľov nám umožňuje flexibilne reagovať na meniace sa potreby trhu a individuálnych klientov.

Privítajte novú poisťovnu v našej sieti: Pillowpillow

S naším neustále rastúcim portfóliom poisťovní sme nedávno privítali nového partnera - poisťovňu Pillow. Tento nový prírastok do našej siete zmluvnených poisťovní otvára dvere k ešte širšiemu spektru produktov a služieb pre našich maklérov a finančných poradcov. Spolupráca s poisťovňou Pillow znamená nové možnosti a príležitosti pre našich klientov, čím posilňuje našu pozíciu ako lídra v odvetví. Sme nadšení, že môžeme ponúknuť našim partnerom v sieti INSIA ešte viac nástrojov na dosiahnutie ich finančných cieľov.

 

INSIA_Ľubica Meszárosová


"PZP a KASKO od Pillow poskytuje možnosť nakombinovať 10 poistných rizík tzv."vankúšov" podľa potrieb klienta, bez žiadnych pevných balíčkov. Klienti si vyberú len to, čo potrebujú a cena poistenia závisí aj od počtu najazdených kilometrov. „Vankúšové“ poistenie je výhodné predovšetkým pre autá, ktoré jazdia málo. Vstupom tejto novej poisťovne sme priniesli širšiu ponuku produktov pre našich klientov."
vyjadrila sa produktová špecialistka siete INSIA pre neživotné poistenie Ľubica Meszárosová.

 

Pre maklérov aj klientov 

Vďaka nasadeniu do našej kalkulačky získajú naši makléri rýchly prístup k produktom poisťovne PILLOW. Klienti budú mať väčšie možnosti pri výbere produktu na mieru, vďaka širokej škále dostupných produktov.

Tešíme sa na úspešnú spoluprácu a rast v budúcnosti s novou poisťovňou Pillow v našej sieti.

Chcete sa stať aj klientom alebo finančným agentom INSIA?

ZAVOLAJTE +421 220 570 714

PÍŠTE NA INFO@INSIA.COM

Zdieľajte článok

Sledujte INSIA na sociálnych sieťach

Facebook LinkedIn

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web