ÚvodBlogTeraz je ideálny čas, aby ste si skontrolovali vaše poistenia a ušetrili nejaké to euro!

Teraz je ideálny čas, aby ste si skontrolovali vaše poistenia a ušetrili nejaké to euro!

31. Marca 2021 | Rubriky: Blog | Poistenie osôb | Poistenie firiem

Teraz je ideálny čas, aby ste si skontrolovali vaše poistenia a ušetrili nejaké to euro!

Pandémia koronavírusu zmenila celý svet, vrátane poistného trhu. Zatiaľ čo predtým si ľudia uzatvárali poistenia radšej osobne v kanceláriách poisťovacích agentov alebo na pobočkách poisťovní, dnes je možné prakticky všetky poistenia uzatvárať na diaľku. Poisťovacím agentom to umožňujú moderné nástroje, čím sa klientom otvorila nová možnosť - uzatvoriť si výhodné poistenie alebo si zdarma nechať skontrolovať staršie poistné zmluvy online!

Predtým pobočky či kancelárie, dnes všetko na diaľku

Jedným z mála poistení, ktoré si ľudia už aj skôr uzatvárali na diaľku, boli cestovné poistenie a PZP. Ostatné poistné zmluvy riešili radšej osobne so svojim poisťovacím agentom alebo priamo na pobočkách poisťovní. Dnes sa už ale prakticky všetko uzatvára online, teda na diaľku.

Na diaľku dnes už zvládnu poisťovne dokonca aj vyriešiť jednoduchšie poistné udalosti. Veľký podiel má na tom, paradoxne, práve koronavírus, ktorý výrazne urýchlil vývoj moderných online nástrojov. Už od minulého roku využívajú poisťovne napríklad videoobhliadky škodových udalostí, keď počas videohovoru likvidátor poisťovne usmerňuje poškodeného, kam presne má nasmerovať objektív kamery svojho smartfónu, aby bola škoda správne na diaľku zadokumentovaná.

Virtuálna káva alebo obed s poisťovacím špecialistom

Kým ešte v nedávnej minulosti sa klienti stretávali s poisťovacím agentom na káve alebo obede, dnes jednoznačne vedú virtuálne stretnutia. Moderné online nástroje umožňujú poisťovacím agentom kedykoľvek a odkiaľkoľvek stretnúť sa s klientom online a uzatvoriť poistenie na diaľku. Rovnako sú na tom aj špecialisti zo siete INSIA, pre ktorých dlhodobo vyvíjame tie najmodernejšie online nástroje a dojednávače, vďaka ktorým dokážu svojím klientom uzatvárať najvýhodnejšie poistenia.

Chcete ušetriť? Nechajte si zdarma skontrolovať svoje poistky!

Máte staršie poistné zmluvy? Dajte nám vedieť a naši špecialisti vám radi pomôžu zistiť, či môžete ušetriť. Nemusíte pritom v tejto dobe nikam chodiť – všetko je možné riešiť online prostredníctvom videohovorov a ďalších našich technologických vychytávok. V interaktívnej mapke si môžete vyhľadať špecialistu vo vašom okolí.

Zdieľajte článok

Sledujte INSIA na sociálnych sieťach

Facebook LinkedIn

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web