ÚvodBlogŠpecialista na poistenie právnej ochrany v našich radoch

Špecialista na poistenie právnej ochrany v našich radoch

14. Augusta 2018 | Rubriky: Blog | INSIA aktuality | Aktuality

Špecialista na poistenie právnej ochrany v našich radoch

Členom siete INSIA SK sa stal Ing. Peter Mlynárik z Košíc, odborník v oblasti poistenia právnej ochrany. 

Čo ho viedlo k zmene, Vám povie sám. „Do siete INSIA SK prichádzam z D.A.S. ako jedinej špecializovanej poisťovne právnej ochrany na Slovensku, kde som pôsobil od jej založenia takmer 21 rokov v rôznych pozíciách na obchodnom úseku. Dôvodom k tejto zmene bola nedávna akvizícia troch spoločností D.A.S v Európe poisťovňou Allianz-SP, medzi nimi aj tej slovenskej.

To ma priviedlo k myšlienke otvoriť v Košiciach CENTRUM POISTENIA PRÁVNEJ OCHRANY a poskytovať komplexné služby nielen v oblasti predaja poistenia právnej ochrany, ale aj poradenstva a pomoci klientom pri jeho následnom využívaní, a to v rámci celého portfólia poistenia právnej ochrany, ktoré poskytujú v tomto segmente už dlhšiu dobu viaceré poisťovne. Chcem tým každému záujemcovi umožniť, aby mal nastavenú právnu ochranu maximálne efektívne aj v oblasti zmlúv so svojimi ostatnými poistiteľmi.

Naviac, počas môjho dlhoročného pôsobenia v D.A.S. ma mnohí klienti žiadali, aby som im okrem právnej ochrany spravoval aj iné ich poistenia, čo som vždy vnímal ako prejav mimoriadnej dôvery i ocenenie mojich skúseností a vedomostí. Veľmi rád preto každému dôveru splatím a budem poskytovať aj túto službu.

Od prvej chvíle mi bolo jasné, že pre svoj projekt potrebujem stabilného, dôveryhodného a na Slovensku dlhodobo etablovaného partnera, preto som absolvoval niekoľkomesačný maratón rokovaní s viacerými subjektmi.

Vo finále som sa nakoniec rozhodol pre spoluprácu so spoločnosťou INSIA SK, kde som našiel nielen výborné zázemie, ale aj nadšený prístup k mojej vízii v oblasti poistenia právnej ochrany a najmä skvelých ľudí, ochotných na tomto projekte spolupracovať. Som presvedčený, že naša spoločná misia bude úspešná a pre klientov mimoriadne užitočná.“

kontakt SK

 

Zdieľajte článok

Sledujte INSIA na sociálnych sieťach

Facebook LinkedIn

pridej se k insia_sk_thumb up

Maklér vo vašom okolí

Užitočný adresár poisťovní

pojistovny banner web